БЕЗПЕКА ТА СТАБІЛЬНА ЯКІСТЬ ПРОДУКТІВ

Наталія Василюк, агрохолдинг «Авангард» - в ТОП-50 найуспішніших жінок України

Журнал БІЗНЕС опублікував щорічний ТОП-50 найуспішніших жінок України. В лідерах номінації «Промисловість» - Наталія Василюк, генеральний директор агрохолдингу «Авангард», провідного виробника яєць та яєчних продуктів в Європі. В Україні яйця виробництва “Авангарду” продаються під торгівельною маркою “Квочка”.

Щороку журнал БІЗНЕС визначає найкращих бізнесвумен країни. Редакція складає власний список, орієнтуючись на бізнес-досягнення представниць прекрасної статі, та пропонує читачам методом голосування обрати переможниць в різних галузях. Власними спеціальними номінаціями редакція додатково нагороджує леді, які мали особливі досягнення. Мета щорічного проекту журналу БІЗНЕС “Леді бізнесу. 50 найуспішніших жінок України”— розповісти про жінок, які очолюють провідні, інноваційні, динамічні бізнеси, напрямки, галузі. Саме такі жінки надихають своїм прикладом і задають нові тренди в українському бізнесі, вважає видання. У рамках проекту оголошуються лідери у 8-ми номінаціях, серед яких “Промисловість”, “Фінанси”, “Рітейл” і інші. Наталія Василюк, генеральний директор AVANGARDCO IPL (агрохолдинг «Авангард», який входить в Групу компаній “Укрлендфармінг”) відзначена в основній номінації «Промисловість» (www.business.ua).

Наталія Василюк: “Відзнака в рейтингу - це приємно і водночас дуже відповідально. Вже багато років поспіль ми в “Авангард” втримуємо лідерські позиції виробника яєць в Україні і Євразії, навіть зважаючи на значні втрати активів на Сході і в Криму. Ми розширюємо експортні ринки збуту і прагнемо, щоб українські споживачі отримували найсвіжіші яйця “Квочка”. Труднощі зробили нас сильнішими. Відзнаку у рейтингу хочу розділити із моєю командою - тільки спільними зусиллями ми могли досягнути таких визначних результатів”.

В рейтинг також ввійшли Людмила Русаліна, засновник та президент холдингової компанії “Петрус”, Анна Насіковська, співвласник девелоперсько-будівельного холдингу DIM Group, Олена Сторчаг, генеральний директор компанії “Украфлора”.

AVANGARDCO IPL - найбільший виробник яєць і сухих яєчних продуктів в Україні та Європі. До складу компанії входять 19 птахофабрик, птахокомплекси, комбікормові заводи, склади тривалого зберігання яєць та біогазовий завод. До складу AVANGARDCO IPL також входить завод із виробництва яєчних продуктів «Імперово Фудз», який є одним з найбільш технологічно-розвинених об'єктів з переробки яєць на території Європи. Компанія експортує свою продукцію до Близького Сходу, країн Африки, Азії, СНД та ЄС.