СУЧАСНІ ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРИЧЕТНОСТІ АГРОХОЛДИНГУ ДО ЗАБРУДНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ Є НЕДОСТОВІРНОЮ, - “АВАНГАРД”

Агрохолдинг “Авангард” повідомляє, що публікації в ЗМІ щодо причетності підприємства до забруднення території в с. Загвіздя Івано-Франківської області, містять недостовірну інформацію і не відповідають дійсності. Підприємство ДП «Авангард Агро» не здійснює свою діяльність у с. Загвіздя Івано-Франківської області з вересня 2018 року.

Звертаємо увагу, що підприємства, які входять до складу агрохолдингу “Авангард”, суворо дотримуються норм чинного природоохоронного законодавства, мають всі необхідні дозволи, проходять регулярні перевірки контролюючими органами та виконують норми законодавства по утилізації та поводженню з відходами виробництва. Крім того, «Авангард» активно впроваджує на територіях своєї присутності передові «зелені» технології виробництва і переробки відходів.

Звертаємось до медіа з проханням припинити розповсюдження неправдивої інформації. Розповсюдження неправдивої інформації розцінюється Агрохолдингом «Авангард», як тиск на роботу Холдингу та спробу дестабілізації його операційної діяльності.