БЕЗПЕКА ТА СТАБІЛЬНА ЯКІСТЬ ПРОДУКТІВ

Команда Авангарду взяла участь у спортивно-благодійній акції «Пробіг під каштанами»

До Дня Києва команда Авангарду взяла участь у спортивно-благодійній акції «Пробіг під каштанами» заради спільної мети - допомогти маленьким хворим серцям Центру кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Зібрані кошти під час Пробігу передали в Центр для придбання необхідних медикаментів та обладнання.

«Пробіг під каштанами» - це одна з наймасштабніших благодійних акцій в Україні, яка має на меті привернути суспільну увагу до проблем дитячої смертності в Україні та посилити позитивне ставлення населення до здорового способу життя.

В рамках проекту було проведено декілька забігів для різних категорій учасників: дітей до 7 років, спортсменів, учасників на візках та просто бажаючих. «Пробіг під каштанами», який проводився у 21-й раз, цього року зібрав рекордну кількість учасників - 13 тисяч 111 осіб, які пробігли центральними вулицями столиці. Завдяки кожному небайдужому, організатори проекту зібрали майже 650 тисяч гривень.
Компанія «Аграрний Холдинг Авангард» не стоїть осторонь від суспільно корисних справ і з радістю підтримала соціальний проект, адже участь у пробігу – це подія, яка стане доброю традицією для нашої команди, щоб дарувати надію на життя маленьким пацієнтам Центру кардіології і кардіохірургії МОЗ.