#1 ВИРОБНИК В УКРАЇНІ #1 ВИРОБНИК В ЄВРОПІ

#1 ВИРОБНИК В УКРАЇНІ
#1 ВИРОБНИК В ЄВРОПІ

Avangardco IPL відкриває першу чергу зони по утриманню кур-несучок на птахівничому комплексі по виробництву яєць «Авіс»

КИЇВ, УКРАЇНА – AVANGARDCO INVESTMENTS PUBLIC LIMITED (LSE: AVGR) («Компанія» або «Авангард»), найбільший виробник яєць та яєчних продуктів, повідомляє про завершення будівництва першої черги зони по утриманню курей-несучок на птахівничому комплексі по виробництву яєць «Авіс» («Авіс» або «Комплекс»). Офіційна церемонія відкриття Комплексу відбулась вчора. В церемонії відкриття прийняли участь представники муніципальних органів влади Хмельницької області, генеральний директор Компанії Наталя Василюк, представники інвесторів та інвестиційних фондів.

Наталя Василюк, Генеральний директор компанії Авангард:

«Дана подія знаменує важливу віху в історії компанії, і я рада тому, що будівнитво було завершено в заплановані нами терміни, які ми озвучували інвесторам під час проведення IPO у 2010 році. Я також рада повідомити, що вже сьогодні прийнято рішення про збільшення потужностей комплексу «Авіс», зокрема потужності по підрощенню молодняка і утриманню курей-несучок буде розширено з 1,5 млн. до 2,5 млн. голів і з 3 млн. до 5 млн. голів відповідно. Потужності заводу по виробництву біогазу буде збільшено з 9,74 МВ/год до 20,4 МВ/год електроенергії і з 11 МВ/год до 22 МВ/год теплоенергії».

«Авіс» - масштабний інвестиційний проект Авангарду, який спроектовано згідно найкращих і найсучасніших досягнень у сфері будівництва і сільського господарства, з використанням енергозберігаючих технологій, які відповідають останньому слову у розвитку науки і техніки. Комплекс є високоефективним, з високим рівнем автоматизації всіх виробничих процесів. Постачальниками обладнання виступили провідні виробники обладнання, такі як ANDRITZ FEED&BIOFUEL A/S (Данія), Big Dutchman International GmbH (Німеччина), CimBria Unigrain A/S (Данія), OFFICINE FACCO&C.Spa (Італія), MOBA B.V. (Нідерланди) та STULZ H+E GR. PPE (Німеччина).

Будівництво комплексу «Чорнобаївське» просувається так само успішно, як і будівництво комплексу «Авіс».

Для запитів інвесторів:

Вікторія Корольчук
Авангард
Начальник відділу відносин з інвесторами

Моб.: +38 067 214 84 23
e-mail: v.korolchuk@avangard.co.ua