НАЙБІЛЬШЕ В ЄВРОПІ ПОГОЛІВ'Я КУРЕЙ НЕСУЧОК

AVANGARDCO INVESTMENTS PUBLIC LIMITED Публікація Річного звіту Компанії за 2012 рік

КИЇВ, УКРАЇНА - AVANGARDCO INVESTMENTS PUBLIC LIMITED (LSE: AVGR) («Компанія» або «AVANGARDCO IPL»), сьогодні публікує Річний звіт Компанії за 2012 рік.

Річний звіт можна знайти на нашому сайті

- Кінець –

Для запитів інвесторів:
Валерія Мягкоход
AVANGARDCO IPL
Менеджер IR

Моб.: +38 067 223 46 88
e-mail: ir@avangardco.ua

FTI Consulting London
Ларіса Миллінгс
+44 20 72 69 72 16

FTI Consulting Moscow
Ольга Теребова

# # #

AVANGARDCO IPL - одна з найбільших агропромислових компаній України, що спеціалізується на виробництві яєць та яєчних продуктів. За підсумками першого півріччя 2012 року Компанія займає 33% ринку яєць (52% промислового ринку яєць) в Україні і 88% ринку яєчних продуктів країни. Станом на 31 грудня 2012 року загальне поголів'я птиці Компанії склало 27,5 млн. голів. Підприємства Компанії розташовані у 14 регіонах України та в Автономній республіці Крим. За станом на 31 грудня 2012 року Компанія експортувала свою продукцію в 32 країни світу, в основному на Близький Схід, Азію і країни СНД. Станом на 31 грудня 2012 року виручка Компанії склала US $629,3 млн. (2011: US$ 553,3 млн. ), показник EBITDA склав US$ 279,8 млн. (2011: US$ 245,8 млн.).

З травня 2010 року акції Компанії у формі Глобальних депозитарних розписок котируються на Лондонській фондовій біржі. Єврооблігації Компанії на суму US $ 200 млн. з терміном погашення 29 жовтня 2015 року були включені в офіційний список Управління з лістингу Великобританії (UKLA) і допущені до торгів на регульованому ринку Лондонської фондової біржі з 1 листопада 2010 року.