СУЧАСНІ ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ

AVANGARDCO INVESTMENTS PUBLIC LIMITED ОГОЛОШУЄ ПРО ЗМІНИ У СКЛАДІ МЕНЕДЖМЕНТУ КОМПАНІЇ

Київ, Україна - AVANGARDCO INVESTMENTS PUBLIC LIMITED (LSE: AVGR) («Компанія» або «AVANGARDCO IPL»), найбільший виробник яєць і яєчних продуктів в Україні і номер один виробник у Євразії оголошує про зміни у складі менеджменту Компанії.

Наталію Василюк було обрано на посаду Голови Ради Директорів Avangardco IPL. У зв’язку з цим, Ірина Марченко була призначена генеральним директором Компанії. Фінансовим директором Компанії Avangardco IPL стала Ірина Мельник.

Наталія Василюк, Голова Ради Директорів Avangardco IPL, прокоментувала нові призначення:

«Призначення Ірини Марченко та Ірини Мельник відповідає нашій меті -  підвищенню  прозорості роботи Avangardco IPL, а також схвалено всіма акціонерами Компанії. Команда менеджменту Avangardco IPL буде продовжувати реалізовувати наші  стратегічні цілі і підтримувати операційні та фінансові  показники Компанії ".

Ірина Марченко закінчила Київську Академію муніципального управління у 2004 році і отримала диплом у галузі бухгалтерії та аудиту. Марченко також отримала диплом ACCA по МСФО у 2008 році. Ірина Марченко приєдналася до Компанії у 2007 році та з 2010 по січень 2013 обіймала посаду фінансового директора Компанії. Ірина Марченко працює в даній галузі понад десять років.

Ірина Мельник закінчила економічний факультет Прикарпатського університету ім. В. Стефаника у 2002 році за спеціальністю економіка і підприємництво. Ірина Мельник приєдналася до Компанії у 2010 році та займала посаду заступника директора з фінансових питань. Пані Мельник працює в даній галузі понад вісім років.

- Кінець -

Для запитів інвесторів:

Аліна Корнієць
AVANGARDCO IPL
В.О. Начальника відділу відносин з інвесторами

Моб: +38 067 664 49 99
e-mail: a.korniets@avangardco.ua

FTI Consulting London
Ларіса Миллінгс
+44 20 72 69 72 16

FTI Consulting Moscow

# # #

AVANGARDCO IPL - одна з найбільших агропромислових компаній України, що спеціалізується на виробництві яєць та яєчних продуктів. Станом на 30 вересня 2012 року загальне поголів'я птиці Компанії склало 27,4 млн. Підприємства Компанії розташовані у 14 регіонах України та в Автономній республіці Крим. Станом на 30 вересня 2012 року Компанія експортувала свою продукцію в 34 країни світу, переважно на Близький Схід, Азію і країни СНД. Станом на 30 вересня 2012 виторг Компанії склав US$ 445,8 млн. (9 місяців 2011: US$ 334,9 млн.), EBITDA склала US$ 194,0 млн. (9 місяців 2011: US$ 140,6 млн.).
З травня 2010 року акції Компанії у формі Глобальних депозитарних розписок котируються на Лондонській фондовій біржі. Єврооблігації Компанії на суму US$ 200 млн. з терміном погашення 29 жовтня 2015 року були включені в офіційний список Управління з лістингу Великобританії (UKLA) і допущені до торгів на регульованому ринку Лондонської фондової біржі з 1 листопада 2010 року.

# # #

Деяка інформація в даному прес-релізі може містити прогнози і інші приблизні заяви щодо майбутніх подій або майбутніх фінансових результатів Компанії. Розпізнати  такі прогнози можна за такими словами, як «очікувати», «вважати», «припускати», «оцінювати», «мати намір», «буде», «міг би»,«може» або «матиме можливість», за вказаними словами в негативній формі та іншими аналогічним виразами. Компанія попереджає Вас, що зазначені заяви є лише прогнозами, які можуть істотно відрізнятися від фактичних подій і результатів. Компанія не має наміру вносити зміни в дані заяви для відображення подій та обставин, які можуть бути після дати випуску даного прес-релізу, або для відображення настання непередбачених обставин. Безліч чинників можуть призвести до того, що фактичні результати будуть істотно відрізнятися від даних прогнозів і можливих заяв Компанії, включаючи, зокрема, загальні економічні умови, конкурентне середовище, ризики, пов'язані із здійсненням діяльності на різних ринках, стрімкі технологічні та ринкові зміни в галузі, в якій працює Компанія, а також багато інших ризиків, які безпосередньо стосуються Компанії та її діяльності.